miercuri, 19 ianuarie 2011

Cum sa ajungi in Tenerife

Motive pentru a vizita insula Tenerife sunt multe.

Daca te intrebi insa cum ai putea sa ajungi si mai ales, cat te-ar costa o astfel de vacanta iti voi raspunde eu la multe din intrebarile tale.

Cazarea :

    Insula Tenerife ofera o gama larga de servicii si produse hoteliere. Multe din ele insa cu preturi foarte "condimentate".
    Am sa ma opresc asupra complexului turistic www.regencyresorts.com .
    Resortul Regency ofera servicii hoteliere inca din anul 1986. Este format din 5 hoteluri (Regency Country Club, Regency Club, Regency Beach Club, Paradise Court si Regency Heights) situate in cele mai tari zone turistice din partea de Sud a insulei: Costa Adeje, Playa de Las Americas si Los Cristianos.
     Eu va pot inchiria un apartament in Regency Heights, format din: dormitor, living & bucatarie, baie, terasa cu vedere la ocean, pentru suma de 250 euro pe saptamana.
     Pentru a vedea imagini cu apartamentul puteti vizualiza imaginile profesioniste de pe www.regencyresorts.com sau sa ma contactati la adresa de mail destinatie_tenerife@yahoo.com .
     Regency Heights este situat pe o colina in zona Costa Adeje, o zona cocheta si linistita, la 10 minute de mers pe jos de plaja Torviscas si la 20 minute de Playa del Duque.

Masa :

     In Tenerife mancarea este foarte diversificata, gustoasa, hranitoare, aspectuoasa si la preturi rezonabile. Pentru 15-20 euro puteti manca pe saturate in orice restaurant de pe coasta Atlanticului. Portiile sunt foarte generoase si va fi o adevarata provocare sa terminati totul din farfurie
     Regency Club ( situat vis-a-vis de Regency Heights, la cca 10 m ) ofera demipensiune contra sumei de 135 euro / persoana / saptamana. Va recomand acest restaurant, deoarece aici este cea mai buna mancare din complexul Regency.

Transportul:

    In Tenerife se ajunge obligatoriu cu avionul. Din Romania nu exista transport direct, decat in cazuri speciale in care se inchiriaza chartere pentru grupuri mari de turisti.
    Cea mai buna ruta pe care am gasit-o eu este Bucuresti - Madrid (deci escala in Madrid), Madrid - Tenerife Sud.
    Pretul la biletele de avion difera in functie de perioada aleasa si cu cat timp inainte achizitionati biletele. Cele mai ieftine zboruri gasiti in perioada noiembrie-martie ( de la 150 euro de persoana dus-intors, iar cele mai scumpe sunt in septembrie si august, de la 250 euro de persoana, dus-intors ).

    Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie si  telefon : 0721 524504

2 comentarii:

  1. Exista charter direct spre Tenerife,incepand cu luna martie,pana in septembrie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua. Singurele informatii pe care le am despre zborurile directe sunt acestea:

    1. Sunt valabile in cazul in care se achizioneaza pachet complet la diverse agentii cum ar fi 'paralela 45' de exemplu. Insa in acest caz costul total depaseste 1500 euro / persoana ( all inclusive )
    2. Exista un charter din Budapesta despre care nu am nici o informatie in 2011.


    Daca imi puteti spune care este compania aeriana care ofera zbor direct catre Tenerife, fara a fi obligat a achiztiona un pachet complet de la un tour operator va fac reducere de 100 euro la cazare in Tenerife in cazul in care va hotarati sa inchiriati la mine.

    Astept cu interes un viitor comment al dvs.

    RăspundețiȘtergere